Düşüncə Jurnalı

header photo

Şokoladlı dondurma

Ərzaqlar:

1 banka qatılaşdırılmış süd

2 st süd

1 x q qarğıdalı nişastası

3 x.q tünd kakao

Hazırlanması:

Kakao ilə qarğıdalı nişastasını yaxşı qarışdırırıq.

Qarışığın üstünə südü əlavə edib odun üzərində qarışdırırıq.

Kakao tamam həll olduqdan sonra qatılaşdırılmış südü əlavə edirik.

Qarışığı qatılaşana qədər qarışdıra-qarışdıra qaynadırıq.

Damcı ağırlaşan kimi odun üzəridən götürürük.

İlıq olana qədər tez-tez qarışdırırıq.Sonra qaba töküb soyuducunun büzxanasına qoyuruq.

Dondurma tamam donduqda soyuducudan çıxarıb zövqə görə bəzəyib süfrəyə verə bilərsiniz. (kakos, şokolad qırıntıları, müxtəkif ləpələr və.s )

Nuş olsun!

Go Back

Sorğu göndər